Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjörapport från inlandet

Skagerack, Långe Jan, Bjuröklubb, Norra Kvarken
Doggers bankar, flanellskjorta, rakborste av grävlingshår,
tysta ritualer och radioburna gåtor för ett inlandsbarn
han som var min stig och min breda landsväg
tålmodigt förklarande och pekande uppåt
när jag såg den tidigare vårens säkra tecken
för första gången
fly det fallna slaget i segerformationer
syd, sydväst




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-12 20:06



Bookmark and Share


    Orkiden
Rogivande vackert..
2016-09-12

    Sefarge VIP
Doggers bankar.
Ack ja!
Och inga kriminella
Mc.Gäng,här inte!
Sköntungt
"nostalgiskriftat!"
:)
2016-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin