Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mot dagens slut


Mina tankar

Ännu en dag går mot sitt slut liksom vi alla människor gör varje dag

Vi går mot en färd vi alla skall göra där har vi inget val .

Vi kan inte betala för att vara kvar fattig och rik blir helt plötsligt lika när vi står på
tröskeln.
Så jämnlikhet kommer vi att uppnå en dag ändå så som vi kämpar för den.

Det är bara att ha förtröstan.


Alprosen




Fri vers av Alprosen
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-12 21:26



Bookmark and Share


    Orkiden
Bravo! ;)
2016-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Alprosen
Alprosen