Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hammare

ordens värde devalveras i takt med att jag säger dem högt
när de lämnar papperet faller de som kvicksilver i januari
platta
kalla
mörka
som en hammare som försöker att slå mjuka slag
tvekande
obrukbar




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 171 gånger
Publicerad 2016-09-12 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin