Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gastetårn

sten lades till sten
så tog det form
vårt torn
fogat av beck
vi ville bygga en stad
men kom inte längre
inte heller högre
vi stod tillsammans i förvirring,
i förbistring då språket övergivit oss
jag är utspridd
lämnade delar av mig själv kvar fast jag gått
vårt vägvisartorn
blev två stenrösen
vårt Babel svek oss




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-13 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin