Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVART SKA EJ FÄRGAS PÅ BLONDT HÅR

 

skrattar bäst som skrattar sist

mitt hår klipptes av kort kort kort

frisören var så arg sur bitter elak

höjde rösten sa att det inte gick för sig

att mitt hår var alldeles fult grågrönt 

blont hår skall inte färgas svart sa hon

 

men sa jag du skulle bara klippa topparna

var alldeles tårögd ... Mitt långa vackra hår

färga om kunde jag ju göra själv eller inte?

hon sa som min granne hade hon sett minsann

hur fult mitt hår retat henne till frukost dagligen

jag fattade ingenting gick hem och skämdes

 

min make visste inte hur han skulle bete sig

trodde att jag ville vara korthårig nu mer

att jag inte ville vara en svarthårig hårdrockare

en cool brud med tuff look och manér i svart

jag sa det kändes som ett övergrepp men

att jag betalat ändå fast jag tyckte det var fel

 

nu klipper jag mig själv

färgar håret som jag vill

de senaste 25 åren

har ingen klagat på

färgen eller frisyren 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-13 19:53



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Det är väl ändå du själv som bestämmer hur du vill ha håret. . betalar med.
2016-09-14

  Kim VIP
Oj, jag brukade också göra det, men i morgon har jag en klipptid med slingor… går o njuter av nu av det naturliga fallet mot skuldrorna… Kanske dumt känner jag.
2016-09-13

    ej medlem längre
bra kvinna reder sig själv för att parafrasera ett gammalt djungelordspråk...
2016-09-13

  Goraxy 89 Orion VIP
Finns det sådana frisörer i Verkligheten? Säkert att hon inte var en Zombie eller något ännu värre??
2016-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP