Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Rysliga människa", som en tant sade på bussen en gång då hon såg mig.


FÖRFÄRLIGA FÅGLAR


ska jag be om ursäkt för min åsikt
för att några bli förnärmade?
för det kom en flugsnappare in bland
alla flugorna som svärmade
genast blev det oro uti svärmen
tänk så oförskämda fåglar är!
avskärmade flyr vi bakom skärmen
vi vill inte höra om sånt här

LARZ GUSTAFSSON  14/9 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2016-09-14 15:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) Allas lika värde tänkte damen inte på. En förlust för henne.
2016-09-14

  Larz Gustafsson VIP
Nej.
2016-09-14

  objekt3
hon menade nog att säga "rysslig" människa ;)
2016-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP