Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAR DEN DU ÄR

 

du har så mycket

det finns där i dig

lita på stunden nu

älska den så som

dig själv i detta nu




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-15 09:51



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Får mig att tänka på Lars Hedlin, som skriver i samma anda...
2016-09-16

  Marianne Räf
Så rätt, så riktigt, så bra !!
Jag tar till mig dina ord.. <3

2016-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP