Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad

Jag ropar efter kärlek men ingen hör
Jag vill få närhet men ingen får
Jag gråter men ingen ser mina tårar
Jag saknar dig så otroligt
min älskade tvillingsyster
Våren var ljus och solig när du valde att lämna oss.




Prosa av Alprosen
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-15 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alprosen
Alprosen