Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För varje gång

 

För varje gång

slocknar en lampa

 

För varje gång

krymper vi en millimeter 

 

För varje gång

blir bokstäverna mindre


- - -

 

För varje gång

måste vi fixera ljuset

resa oss i full längd

tala i klartext

typsnitt:

kärlek

 

Varje gång




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 452 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-15 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling