Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DJUPA ANDETAG

lungorna är vidöppna
jag kan börja andas igen
trycket börjar släppa nu
ut på vägen bland fria män
framtiden är öppen nu
burens dörr på vid gavel står
vidare mot nya mål
vidare mot evighetsvår

fröjda dig, det är april
mitten av april inuti
vi kan sjunga om du vill
stämma upp en vårmelodi
sjung för barndomsbygdens fält
måla med den färg du själv valt
avskaffa all själslig svält
lev totalt och lev maximalt


LARZ GUSTAFSSON 15/9 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2016-09-15 21:06



Bookmark and Share


    ryttarinnan
en otrolig poetiskt vacker text om naturens vackra klang.
2016-09-16

  objekt3
Fin uppmaning och något som renar
2016-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP