Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett nytt slut -på en gammal dikt.Hyllning till dig min älskade.


Älskade.

Älskade -en skimrande stjärna
lyste den dagen vi fann varandra.
Du strålade och jag föll för ditt ljus
dina varma ögon omfamnade mig.
Tack vare dig strålar jag också
du är den snällaste jag mött.
Du som gör mig glad
har flyttat in i min själ.
Jag är så tacksam jag fått uppleva
vår stora kärlek.
Så därför mellan tårar som faller
kommer jag vårda ditt vackra minne.
Din stora aptit på livet
som var stark ändå in i slutet.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-16 11:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och kärleksfullt skaldat!
2016-10-28

  Blått Norrsken VIP
Jag blir mycket berörd av dina vackra ord till din älskade som säkert ser och känner din kärlek trots att ni är i olika frekvenser . Han finns omkring dig och väntar.
2016-10-10

    ej medlem längre
Vacker, starkt berörande dikt!
2016-09-21

  ULJO
Finstämt skrivet
2016-09-20

  Marita Ohlquist VIP
Vacker kärleksförklaring!
2016-09-18

    Dan Myrbeck
Mycket vackert skaldat.
2016-09-16

    ej medlem längre
De vackraste orden om kärleken och smärtan av att ha förlorat något skimrande.
2016-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP