Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden handel

Din början var rik på omvårdnad värme kärlek och trygghet
Du gick ut i livet stark och säker
Du utgick från att så skulle ditt liv bli
Du skulle träffa den stora kärleken

Men du träffade en man som skulle rasera allt det där
han hade den grymmaste av förmågor utan känsla manipulerade dig
att göra saker med din kropp
som du oförstörda aldrig kunnat föreställa dig

Han använde dig som en penningtillgång
Du hamnade längst ner på den sociala skalan
Du blev föraktad och bespottad i rännstenens djupaste brunn

Du stackars flicka


Alprosen




Bunden vers av Alprosen
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-17 15:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt tragiskt
2016-09-29

    Orkiden
Fruktansvärt grymt elakt.
2016-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Alprosen
Alprosen