Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU SVEPER KYLAN IN

nu sveper kylan in

och ställer nya krav

snart blir det blyertsgrått

över ett vredgat hav

nu sveper kylan in

och stränderna har tömts

kvar ligger skärvorna

av drömmarna som drömts

 

 

nu blir det allvar av

det sägs med bister min

det mässas tills jag flyr

ut i periferin

till tomma stränders lek

med tankars innehåll

där evigheten får

spela sin huvudroll

 

 

LARZ GUSTAFSSON  17/9 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2016-09-17 16:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bilden är ett bra komplement till dina ord.
2016-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP