Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEMÖVER FAST INTE

hemöver

men hembygden

är inte hem

för pilgrimen

bortöver

men bort igen

jag rycks snart hem

till himmelen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/9 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2016-09-17 16:08



Bookmark and Share


  objekt3
"Vi kom hemifrån och vi är på väg hemåt"

Hemelen ...
2016-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP