Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten

Du ger mig kärlek och boende
Du ger mig silver och guld som du tror är för kärleks skull
Men jag känner ej att du känner kärlek för min skull
Vem skadade dig så att du måste göra detta
för att du tror att män skall göra så
I ditt hjärta flyter tårar från genetiska vårar
Skulle vilja torka dina tårar och läka dina sår
så du så småningom kan få uppleva hur riktig kärlek skall vara
där behövs inte silver och guld bara den ädelsten som du är




Alprosen




Fri vers av Alprosen
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-17 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alprosen
Alprosen