Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM VÅR IGEN

det känns som vår igen

som jag igen

och det blir aldrig höst

i himmelen

det känns som vår på nytt

fast sommarn flytt

och hösten, den är skarp

som kajsa grytt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  17/9 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2016-09-18 13:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt att ha en känsla av vår fast hösten är på ingång!
2016-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP