Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMOLKBOMB

hur långt är ett mannaminne?

när dör en förgätmigej?

vem avgör vad som är inne?

vem är det som skapat dig?

vem talar med kluven tunga

gör härskandet till teknik

och kräver att vi ska sjunga

till fiendens marschmusik?

 

 

LARZ GUSTAFSSON  18/9 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2016-09-18 13:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kuslig känsla!
2016-09-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag höll mig för skratt! Bra text!
2016-09-18

  Larz Gustafsson VIP
Det finns ingen komik i detta. Bara lidande.
2016-09-18

  objekt3
Jag skratta!
2016-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP