Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill men har ej


Ej Tid För Tårar

Kvinnor jag minns
Kvinnor jag har älskat
Kvinnor jag har sårat




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 441 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-20 17:58



Bookmark and Share


  genni VIP
mm... det fanns de som älskade dig med...men du minns inte...
2016-09-29

  Minkki VIP
intressant text - "jag vill, men.." får mig att tänka på att tårar har sin egen tid, dem rår man inte över, de försonar
2016-09-22

  ResenärGenomLivet
Det som är gjort är gjort, det är bara att gå vidare...
2016-09-21

    Dan Myrbeck
Glöm svunna tiders tårar,
och satsa på nya vårar!
2016-09-21

    ej medlem längre
bra måleri.
2016-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano