Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sisyfos

skäl och orsaker
anledningar och undanflykter
skapade vanor och invanda ritualer
repetitiva mönster i det mönsterlösa
vissa cirklar sluts och andra har aldrig brutits
när vi anar en vy över Korinth
faller skymningen tungt som en fjärils hjärtslag
stenen återföds i gryningen
vi finner den i dalen
berget står kvar




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-20 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin