Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ämne från skrivarcirkeln på Tellus


SLUTET PÅ BÖRJAN

 

 

jag ser slutet på början

någonstans efter mitt i

vi förblir ändå tryggade

av att skriva våra raders

vimlande lyrik ... ... ... ... 

 

men så börjar slutet

närma sig - så vi komprimerar

intensifierar mobiliserar

funderar och så slutligen

poetiserar på slutklämmen

 

slutet på början

ja för en början

har sitt slut

liksom ett slut

aldrig kan mynna ut

mot sitt slut om inte ...

början kommit till stånd

tillstånd att avsluta

sin början ... 

 

??? ... _________ the end

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-21 10:45



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Hasse och Tage hade en del sådana här saker för sig! Läs gärna Hasse och Tages finurliga, liksom Povel Ramel det får bara inte försvinna i dunkel... Dinkel i dunkel i doja, alltså liksom Lennart Hellsing ...
2016-09-23

  Marianne Räf
Tror jag kommit till Början på Slutet --
-- som ej har nått slut (?) Det har
gått så väldigt lång tid.................. !
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP