Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANDSLOTT AV BETONG

 

förgängligheten

 

en strid med tidens intervall

mynnar ut i evighets manifest

 

gjut ett sandslott av betong

så förlorar magin sin vågade rörelse

 

barndomens lärdom att sandslott

vittrar raseras av vågor och tidens tand

 

raserad blir bilden av förgängligheten

som betyder att allt går att bygga upp igen

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-21 10:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sistversen knyter ihop det fint med sin kloka sentens...Applåd!
2016-09-22

  M.Eta
Bra, man får inre förlora tron på att allt går att göra något åt på någotvis!
2016-09-22

    Dan Myrbeck
Bravo!
2016-09-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet.
Fastnade speciellt för de två sista raderna.
2016-09-21

  ULJO
Får mig att tänka på Sunes sommar när cyklisten ska sparka sandslottet som Sune och Håkan byggt vid stranden
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP