Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH SÅ GÅR ÄNNU EN DAG

jag har misslyckats med mitt liv

du är allergisk mot nederlag

jag har misslyckats med mitt liv

och så går ännu en dag

du slår ner på mig som en hök

du är livrädd för ärlighet

allt det där som gått upp i rök

är lika fjärran som tibet

 

kvar finns splitter från krasch på krasch

släta över det om du kan

kom och kalla mig för white trash

du som är Guds bäste man

jag har misslyckats med mitt liv

här inns ingen eufemism

bara rakryggad poesi

och en dröm om socialism

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21/9 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2016-09-21 14:58



Bookmark and Share


  objekt3
Jag tyckte också om detta!
2016-09-21

    ej medlem längre
Rak och öppenhjärtig, starka ord...
Berör mycket!
2016-09-21

    ej medlem längre
Att aldrig ge upp Larz! Fina rim!
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP