Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känsla

Vart har du tagit vägen
välfärdens land
Letar men finner dig ej längre
Saknaden av dig är evig och djup
Du har övergivit oss du kära
vad gjorde vi för fel att du ej orkade
Du skall veta att vi längtar till du kommer tillbaka

Alprosen




Fri vers av Alprosen
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-21 19:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den tiden är nog förbi, när välfärden var som bäst!
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Alprosen
Alprosen