Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

En läkare är en understödjande person
som skall ge förståelse och hjälp
men många får varken förståelse eller hjälp
undrar varför man då är läkare

Alprosen




Övriga genrer (Kåseri) av Alprosen
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-22 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alprosen
Alprosen