Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min inre syn

Bakom mina ögonlock finns mitt drömland
Sol blå himmel långsträckta stränder stilla blått hav
Vackert kärleksfullt vi vandrar du och jag hand i hand
Inga krig ingen ångest ingen grymhet
bara kärlek och omtanke för varann
så skulle jag vilja leva

Alprosen




Bunden vers av Alprosen
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-23 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alprosen
Alprosen