Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SIGVARD LINDGRENS SAAB

sigvard lindgrens saab
var en gammal bil
hade säkert gått
många tusen mil
sigvard lindgrens bil
såg jag på hans gård
på min morfars gård
stod det jämt en ford

folketshusgatan
i älvkarleby
nära pappershandeln
grå som gammalt bly
sigvard lindgrens saab
delad vindruta
nu är den väl skrot
så kan det sluta


LARZ GUSTAFSSON 23/9 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 294 gånger
Publicerad 2016-09-23 14:59



Bookmark and Share


  objekt3
Jag funderar direkt på hur saabens säten luktade en varm sommardag
2016-09-23

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2016-09-23

    Dan Myrbeck
Fina minnen från förr
gläntar på historiens dörr.
2016-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP