Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vårdag

En vårdag du såg dagens ljus
under många år du gjort mycket bus

Jag var där och höll dig i min famn
du gjorde mitt hjärta varmt

Mitt barn dej skall jag alltid älska




Fri vers av Alprosen
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-23 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alprosen
Alprosen