Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orddroppar


Tårdroppen

Porten öppnar sig
vinden söker

Regnet rullar in
som ett hav

Du är tåren

Som aldrig lämnade ögat




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 556 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-09-24 00:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och känslofullt .)
2016-10-06

  överlevaren VIP
Vemodigt...vackert!
2016-10-03

  Peter G VIP
Här briljerar du med orden! En mycket vacker dikt som jag verkligen njuter av att läsa!

Fint orddroppat av dig! :)
2016-09-27

  Fem hjärtan VIP
Briljant!!!
2016-09-27

    Dan Myrbeck
Poetiskt om återhållen gråt
som släpps lös.

(Min tolkning)
2016-09-26

  Blått Norrsken VIP
Underbara ord !!!
2016-09-25

  ULJO
Väldigt fint
2016-09-24

  Nils-Robert
En dikt med många bottnar och djup. Bra konstnärligt skrivet.
2016-09-24

    ej medlem längre
Djupa ord av kärlek - en ren njutning att få läsa sådan poesi. Tack!
2016-09-24

  Quasimodo
Känns som när känslorna och själen blir vidöppna i det som skapade tårarna.
2016-09-24

  Anya VIP
Tänker mig tårdroppen som en egen ocean. Fint målad här.
2016-09-24

  Rise Little One
Få ord men med stort innehåll som påverkar alla sinnen... Man ville spegla sitt eget öde i denna ordtavla...söka efter en förklaring...en gemensam känsla för något som ligger nära hjärtat...
2016-09-24

  Marita Ohlquist VIP
"Du är tåren
Som aldrig lämnade ögat"

Fantastisk formulering!
2016-09-24

    ej medlem längre
Oerhört stort! Känslan! Tack!
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"