Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRUDEN

bruden så attraktiv

fylld utav himmelskt liv

bruden så ren och sann

Jesus är hennes man

strålande vit och ren

lyser hon upp entrén

salt i förruttnelsen

vittnar om sanningen

 

 

resning, integritet

biblisk identitet

skönhet från himmelen

ja, hon gestaltar den

brud mellan berg och dal

helighet är ditt val

smyckad av himlens Gud

står Jesu Kristi brud

 

 

LARZ GUSTAFSSON  25/9 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2016-09-25 13:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skaldat!
2016-09-26

  Carola Viola Hedelius VIP
=) vacker
2016-09-25

    ej medlem längre
Vacker dikt om Guds församling som den är menad att vara!
2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP