Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NAKEN FÖR DIG ALLENAST

 

Du viskar mitt namn

med rösten smeksamt kåt

 

när jag ligger öppen

naken för dig allenast 

 

med bitterljuva minnen

hållna i min hand

 

huden blossande röd

av dina läppars värme

 

blodet hett sjudande

av lustens eviga längtan

 

när jag hör din tunga

lovsjunga min njutning

 

och jag lever fullkomnad

glömsk av världen utanför




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-06 17:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Härlig hetta i din dikt...
2016-10-09

    ej medlem längre
passionerade verser, erotiskt sensuellt...en fin äkta ton, ja, det lyser om poesin här..
2016-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om den sanna, äkta kärleken!
2016-10-06

  Lars Hedlin
Starkt och hett!
2016-10-06

  Valter Örn VIP
Ömsesidig tillit och åtrå
Redo till villkorslöst givande och mottagande av lustens njutning
Så fint uttryckt !
2016-10-06

    ej medlem längre
Intensivt och passionerat!
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP