Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du river allt




När du rör dina fingrar
I mig
Snuddar mitt inre
När din tunga smakar
På mig
Snuddar min själ
När du för mig mot dig
In
Sakta
Med andetag som glömt all kontroll


Då river du allt




Fri vers av Tess74
Läst 396 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-09-26 08:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En stark wow effekt :)
2016-10-06

  Solstrale VIP
Ja jag håller med Marianne så wow hänförelse ...
2016-09-26

  Marianne Räf
--WOW !! Såå, dj. häftigt bra ! *Smack*
2016-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74