Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en hyllning till en väns kärleksresa som skedde tackvare poeter.se


SINNLIG NÄRHET I TILLIT

 

sakta föll kläderna mot golvet

plagg för plagg täcktes huden av

naken ren varm nåbar åtkomlig

händernas kärleksfulla smekningar 

kropp mot kropp stående i solljus

 

frukosten dukades fram med omsorg

kärleksmorgonrocken svepte kring dem

kaffet rykte varmt in i deras sinnesnärvaro

akten de avstod med medveten kärleksfullhet

för de visste att laddningen mättade dem

 

tilliten grodde starkt inom deras själars rum

briserade i förtröstan i ett samtal utan ord 

skogens stora djup verkade vara mycket mindre

avståndet till horisonten tycktes mycket närmre

himlen var så nära att de kunde vidröra den nu

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-09-26 09:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sublimt och vackert!
Fortsätt...

Jag väntar och längtar efter mer.



Hälsningar
Bengt
2016-09-28

  Fem hjärtan VIP
Så oändligt vackert att jag får gåshud.. Sista strofen är mäktig!!
2016-09-27

  Goraxy 89 Orion VIP
Vackert - så vackert beskriven kärleks-uppfyllande akt.
Jag blir helt ordlös här - må tystnaden mellan orden tala !
2016-09-27

  Zandor
Topp
2016-09-27

    ej medlem längre
mycket fint skönt vackert poem!
2016-09-26

  Blått Norrsken VIP
Du skriver mycket bra om hur kärleken nuddar den yttersta gränsen . Väldigt vackra ord .
2016-09-26

  Stanley Rydell
Att skriva ner himlen njutbart nära som du gör är en kärleksakt i sig.
2016-09-26

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvliga ord om tvåsamhet i den bästa av världar!
2016-09-26

  S-E Forslin/same
Aaaaj, förlåt, jag råkade av misstag sända kommentaren utan att ha hunnit TACKA för den genomfiiina Gåvan.

Allt gott tillönskar jag Dig - o - De Dina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016-09-26

  S-E Forslin/same
Bra, ordentligt bra, och heeelt fenomenal sista strof:

"(...) briserade i förtröstan i ett samtal utan ord

skogens stora djup verkade vara mycket mindre

avståndet till horisonten tycktes mycket närmre

himlen var så nära att de kunde vidröra den nu"
2016-09-26

  DominiQueen
Åååååå såååå himmelskt, jordiskt, sanslöst, godhjärtat vackert. Vilken själfullt kärleksfull hyllning.

TACK att så fina empatiska och Goda kärleksjälar som Du finns. Du är i sanning en Solstråle och den finaste vän.

Må Gudomens alla välsignelser omsluta Dig och Din Kärlek.
LoveMiracles
~ Din vän och Poetsyster ~ DominiQue
2016-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP