Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GER FAN I POLITIKEN - tanka

Sveriges flagga

hänger orkeslös på stång

trött på politik

skumma bankdirektörer

falska forskningsresultat

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-09-26 17:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett socialistiskt Sverige skulle skapa en annan delaktighet och därmed en stolthet.
2016-10-05

  ResenärGenomLivet
Önskar att jag kunde vara mer stolt över att vara svensk...
2016-09-30

    Dan Myrbeck
Flaggan känner sig
slagen gul och blå,
och kan inget förstå.
2016-09-27

  Magdalena Eriksson VIP
ja du det suger hårt nu. bra skrivet. mycket med sparsmakad torr ton.
2016-09-27

  Valter Örn VIP
Ja det ser inte ljust ut varken här eller i omvärlden. Man får väl försöka hålla i hatten !
2016-09-26

  Blomma-Stjärna VIP
bra tanka - om poänglös politik!
2016-09-26

  Rise Little One
Håller med tanken! Tomma löften låter mest!
2016-09-26

  Marita Ohlquist VIP
Moder Svea tar sig för pannan och suckar djupt!
2016-09-26

    ej medlem längre
Kan i stort bara hålla med om innehållet i texten! Och tankans form sitter där där som handen i handsken..
2016-09-26

    ej medlem längre
Bra inlägg!
2016-09-26

  Larz Gustafsson VIP
Jag vill tillägga att i ett socialistiskt samhälle skulle alla de där råttorna få skura trappuppgångar.
2016-09-26

  Marianne Räf
Cool tanka. Instämmer
med andemeningen !
2016-09-26

  Larz Gustafsson VIP
Jag är trött på ministrar som gör fuffens och sedan får miljoner i avgångsvederlag.
Samma sak gäller bankdirektörer m fl.
2016-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP