Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRSTE ÄLVKARLEBYBON PÅ GIBRALTAR

jag vill bli

förste älvkarlebybon på gibraltar

trots att jag flyttat min kos

förste älvkarlebybon på gibraltar

dra dit och plantera en ros

 

 

vill mata aporna

kolla in havet

ockupationsmaktens kust

skymtar i söder

mot den kan man spana

om man har tid och lust

 

 

jag vill

slå mig i slang med gibraltarborna

fråga om saker och ting

på deras klippa

vill jag nöta skorna

bara få ströva omkring

 

 

LARZ GUSTAFSSON 160926

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2016-09-26 15:33



Bookmark and Share


  objekt3
Det låter som en pensionsplan!
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP