Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstmorgon

En tidig höstmorgon i våran vackra huvudstad

En ögonfröjd att se en vacker stor mörkröd Dalia med ett skirt spindelnät med daggdroppar som lyste som ömtåliga pärlor så betagande vackert

Och alla vackra blad på träden i parken som skiftar i
gult orange och rött

Det är nästan som att Änglarna vill påvisa vilken vacker natur vi har
att vi bör besinna oss och vara mera rädda om den

Alprosen




Bunden vers av Alprosen
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-27 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alprosen
Alprosen