Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prickar av och fyller på








Vill inte sitta still
låta dagarna komma och gå

har en önskelista på vad jag vill
prickar av och fyller på


döden kan stå på trappen
vet inte när det är dags att gå

tills dess håller jag på med lappen
prickar av och fyller på




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2016-09-28 11:37



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Det är glädjande....ord som andas liv!
2016-10-03

  Johan Strömstedt
Du beskriver den stress som kanske inte alltid syns hos oss lite äldre. Det är så mycket man vill hinna med under den tid man har kvar. Förr lät dessa ord som något hemskt och otäckt, med åren blir det mer ett konstaterande. Väl skrivet!
2016-10-03

  StinaJ VIP
Härlig livsbejakande livsglädje. Det är bra att den finns
2016-10-03

  lila fjäderblomman VIP
Härligt! Fortsätt du att pricka av och fylla på.. livsbejakande!
2016-10-01

  ResenärGenomLivet
Ett bra sätt att leva livet på...
2016-10-01

  Gunnel Eriksson VIP
Kanske önskelistan skapar stress.
Annars bra metod.
2016-09-29

  M.Eta
Döden kommer när man som minst anar det, det gäller att leva medans man kan. Njut av livet, bra text kram
2016-09-28

  Maria Sundelin VIP
Gör så
Kramar
2016-09-28

  Respons VIP
En god livsfilosofi!
2016-09-28

  Eva Helene VIP
Att vara aktiv och försöka ge sitt liv så mycket innehåll som möjligt, så länge man har chansen. Fint!
2016-09-28

    ej medlem längre
för egen del tror jag inte på döden. jag tror på gud. på evigt liv i himmelriket.
2016-09-28

  Karina"Kia"
Det är lite det som är på "Tapeten" just nu.....
99 saker som jag SKA GÖRA innan jag dör!

Kämpa på..fyll på och bocka av!

Prova-pröva-göra!
2016-09-28

  Anya VIP
Allvar och humor...bra sammanvävt. Så läser jag. Bra att ha en sådan där önskelista...
2016-09-28

  Henning Hson
Helt rätt!!
Glöm inte fylla i och pricka av på baksidan av lappen också :)
2016-09-28

  Rise Little One
Döden kommer oavsett till dess får man leva fullt ut från varenda sekund
2016-09-28

    ej medlem längre
Man mår säkert bäst så!
2016-09-28

  Öknens Ros VIP
om morgondagen vet vi intet, bättre fylla dagarna med innehåll.
2016-09-28

  Niliboy
Nä det blir ju så tråkigt utan en notlapp för komihåg. Man stämmer bara träff med hin onde!
2016-09-28

  Zandor
så klokt...så klokt
2016-09-28

    ej medlem längre
Åh, vilken underbar uppmaning som alla borde följa.
2016-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP