Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför -varför-varför!!!

Nu nalkas snart begravningen
mycket att förbereda.
Jag håller mig sysselsatt
i mina tankar finns bara du!
Min kropp värker
som om all sorg samlats där.
På morgonen innan jag öppnar ögonen
kan jag låtsas att allt är en dröm.
Att du ligger vid min sida
ger mig en morgonpuss.
Verkligheten är obarmhärtig
ingenstans finns du.
Ändå finns du överallt
för allting påminner om dig!
Jag kramar din skjorta
andas in doften.
Vad ska jag göra när doften försvinner?
För andra är begravningen ett avslut
för mig är det bara början.
Lära mig leva utan dig
gör jag aldrig.
Men att smärtan blir lite mindre smärtsam
kanske nångång händer..
Varför ska jag måsta leva utan dig
när du är allt jag behöver?
Vi kände båda att vi hittade hem
när vi fann varandra.
Nu är minnen allt jag har
vi möts innanför mina ögonlock.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-09-28 19:34



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
jo smärtsamt,har verkligen sörjt ordentligt ,nu ett ljust minne som svävar
2023-01-20

  Ninananonia VIP
Smärtsamt och berörande...
Men fint att ha fått känna den kärleken i sitt liv...
2023-01-06

    ej medlem längre
En innerlig smärtsam text om sorg. kram
2016-10-17

  Blått Norrsken VIP
Sorgen som är Outhärdligt och oförstående
och som gör förlamat ont
precis överallt.

Livet när det är som sämst
och när man bara vill vakna
och när tiden blir
ens bästa vän .

2016-10-10

  ULJO
Jag förstår din sorg och jag kan känna med dig vad du går igenom just nu. Det var inte länge sedan jag själv gick igenom samma sak.
2016-10-04

  ResenärGenomLivet
Jag får tårar i ögonen när jag läser...tror att inget jag säger kan lindra sorgen...tiden får läka...
2016-10-01

    ej medlem längre
Det svåraste och mest smärtsamma som finns....
2016-09-29

  Eva Helene VIP
Ett naket och nära rop om svar i en förtvivlad sorg. Men just nu finns nog inga svar. Är nog endast att försöka leva sig igenom detta just nu. Men fortsätt skriva, skriva!
2016-09-29

  Gunnel Eriksson VIP
Stor sorg och förtvivlan.
Bra att du kan uttrycka den i ord.
2016-09-29

    ej medlem längre
Väldigt vacker text
mvh annokas
2016-09-29

  Marita Ohlquist VIP
Stark text om smärta och förtvivlan!
2016-09-28

  Peter Stjerngrim VIP
Smärtsamt hög igenkänningsgrad ...
Beklagar innerligt din sorg!
2016-09-28

  Maj-Lis VIP
Så svårt så svårt...känner igen allt
2016-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP