Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ONSDAG NATT

veckans mitt

vecklas ut




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-28 22:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
orden är få men sprängfyllda...
2016-09-30

    ej medlem längre
En mycket bra, kärnfull och vacker dikt! Rolig ordlek, också! På söndagen seglar veckan iväg igen. :-)
2016-09-29

  Mr_Solstråle
Helt klart så klockren =)
2016-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP