Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just idag

Just idag är jag särdeles ynklig
Ledsen, liten och i behov av nåt
Just idag känns själen skrynklig
Vandrande ensam i nyanser av grått

Just idag vill jag inte vara ensam
Längtande efter en värmande kropp
Just idag kommer allt på skam
Vis utan kunskap, längtan utan hopp




Bunden vers av me_we
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-28 22:04



Bookmark and Share


  Zandor
Varför inte lyssna lite mera på "Kenta"
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

me_we
me_we