Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OKTOBER BÖRJAR INTE BRA


man blir avskräckt ibland
och ett bränt barn skyr brasan
man går undan ibland
man är brännmärkt av fasan
passar in gör en del
men det gör inte alla
och då blir det så fel
då vill folk se dig falla

LARZ GUSTAFSSON 1/10 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2016-10-01 15:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Får hoppas på bättre fortsättning då...
2016-10-02

    ej medlem längre
Jag förstår dig Larz. Känslan.
Att bli vägd och mätt och befunnen för lätt.
Vet allt beror på tänket bakom pannbenet. Men alla är vi någon gång framför det. :) kram
2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP