Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

odling

vi odlas i rader
vissa i bördigare jord än andra
viker oss för vinden
gallras
skolas
luckras
gödslas
rensar ogräs
i växthus av trä med ytterdörr och fönster
odlas vi i rader




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 182 gånger
Publicerad 2016-10-02 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin