Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Styrs av Blå Begär !


Rockande Bandit


Är en rockande bandit --
å ser över min profit.

Älskar å med alla slåss!
Är en svårhanterlig Boss.

Larmen går, klockor ringer!
Makt genom mitt pekfinger !!

Det, det nuddar vid blir -- guld.
Till alla jag står i Skuld!

De smakat mina nävar.
För mera stryk, de bävar!

Detta är inga floskler !
Kolla in mina muskler !

Är ej minsta poppulär, --
- ty, jag styrs av Blå Begär !

Vandrat över många lik, - -
som blottats för dödens pik...-

Är sprungen ur åldrig stam,
men följer egna program.

Ondskan är min sköna Vals !
Kan röjas av Ingen, alls !!

Synden - är mitt Elixir.
Oändligt är mitt Revir ! - - -

I Tanken, re´n, jag piskar
fi, som får varma fiskar!!

Vem blir min vän å Älskling ?
--Kom, - gör en perfekt timing !!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-03 16:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes Like It!
2016-10-06

  ULJO
Rock n roll is here
2016-10-04

  överlevaren VIP
Riv i orden...bra!
2016-10-03

  ResenärGenomLivet
Heja på...visa att du menar allvar...
2016-10-03

    ej medlem längre
Här var det ord och inga visor, hihihi, ja det är bäst de är snälla när du vänder den sidan till!
Att sätta sig i respekt är inte fel, det får man göra ibland så man inte blir nedtryckt!
2016-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf