Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blicken i fjärran lär mig se dig


Din Blick


Om man kisar
ser genom glas

Kan jag se dig

Du döljer din blick

Då jag tittar bort
vänder mig om
tittar igen
Så skulle våra blickar mötas

Vi ses igen




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 511 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2016-10-04 00:48



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så mycket värme och kärlek i din vackra dikt!
2016-10-19

  Rise Little One
Din blick ... kan vara en kick i själen ...man blir nyfiken och undrar hur det skulle bli tills nästa gång ...
2016-10-19

  Janina Kaminska
Den där speciella känslan... har du beskrivit så jättefint.
2016-10-19

    ej medlem längre
fin gåtfull sak det här...
2016-10-10

  aol
Så fin varm text nåt blygt längtansfullt skuggar blicken,
2016-10-09

  Peter G VIP
En fin och varm text!
En kärleksdikt där blickar mötas genom rutans skumma glans!

eller blir rutan till en genomskinlig spegel, blicken, är det någon annans eller är det kanske en reflektion?

Finns olika tolkningsmöjligheter här!




2016-10-06

  Lars Hedlin
Härligt som låten we will meet again :)
2016-10-06

    carinamnm
Som en flirt som speglar längtan och trygghet.
Så fint!
2016-10-06

  Blått Norrsken VIP
Fint och hoppfull kärlek
2016-10-05

  överlevaren VIP
Vackert speglande, om ett möjligt ögonblick!
2016-10-04

    ej medlem längre
Ord som är fyllda av känslor och kärlek.
2016-10-04

  Anya VIP
Jag tänker mig ett barn som inte vill möta blicken eftersom hen är lite sur pga avsked. Så tänker jag...men jag kan ju tänka alldeles fel. En vacker text med mycket innehåll på få rader.
2016-10-04

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om längtan och saknad.

"Vi ses igen"

Bra avslut.
2016-10-04

  Nils-Robert
Ja, Ögonen kan vi inte alltid kontrollera. Likt en radar så fäster de på målet antingen vi vill eller inte och de kan se "igenom" från subtila signaler som vi lämnar omkring oss.
2016-10-04

  ULJO
Det kallas längtan
2016-10-04

    ej medlem längre
Bra skrivet
2016-10-04

  Quasimodo
Ögons möte som skyggar, men som söker ett nytt möte om och om igen!
2016-10-04

    ej medlem längre
:) Bra skrivet! kram
2016-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"