Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYA KLARA DAGAR

nya, klara dagar

luften frisk, men kall

tjuvnypen som haglar

nätter av kristall

nya klara dagar

hjärtan av metall

upproret mot lagar

en nation på fall

 

 

kulspruteattacker

i desperation

skapelsen är vacker

färger tar sig ton

nya, klara dagar

av metamorfos

aldrig någonsin ska

denne man förgås

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/10 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2016-10-04 13:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Underbar bild och en hoppfull ton i dikten...
2016-10-04

    ej medlem längre
Fin text i höstens färger, med mörka inslag...
2016-10-04

  objekt3
Hoppfullt!
2016-10-04

    ej medlem längre
Fin text och bilden därtill!
2016-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP