Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HON ÄR ALLT DET DÄR

hon är "tusen & en natt"

och mer därtill

hon är kairo och rabat

och vad jag vill

tanken svävar vild och fri

i poesi

men är tanke blott och skall

ock så förbli

hon är ba'athsoldat och hatar

kalifat

hon är främling i en vänlig

välfärdsstat

som en vit ros doftande

i skymningen

eller snö på baalbeks topp

i gryningen

hon är svalka hos en fattig

beduin

en oas i sahara

och melodin

 

LARZ GUSTAFSSON 4/10 2016

 

https://www.youtube.com/watch?v=TUbQcxsJwWQ

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 474 gånger
Publicerad 2016-10-04 13:48



Bookmark and Share


  SweetTouch
Snyggt diktat om en häftig kvinna!
2016-10-06

  objekt3
Mycket fint, svepte med mig till flera välkomna platser :)
2016-10-04

    ej medlem längre
Vacker text och kvinna!
2016-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP