Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RYGGTAVLAN

mitt hjärta är tungt

som ett sänke av bly

jag vill sova lugnt

det är ETT sätt att fly

men sömnen tar slut

liksom filmerna gör

och helt resolut

kommer sorgen och stör

 

 

för bortstötta finns

inget alternativ

för bortstötta minns

hur en stor glödgad kniv

stacks in och vreds om

man är fel, man förskjuts

den smärta som kom...

sluts nu, ögonlock, sluts!

 

 

LARZ GUSTAFSSON  4/10 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2016-10-05 06:12



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det är bra att ta bladet från munnen och stiga fram!
2016-10-11

  SweetTouch
Den här dikten berör mig! Bra skrivet! Och sorgligt...
2016-10-06

    ej medlem längre
Mycket berörande skrivet! kram
2016-10-05

    ej medlem längre
Du är fantastisk och kan mycket om det mesta. Dina poem är skrivna på rim och berättar om livet. Du är rak och sann.
Jättefin vän du är! Varenda människa på denna jord är lika mycket värd.

Tänk så att den som är dum lider av en stor brist...är fattig i anden ser inte bjälken i det egna ögat, men grandet i sin medmänniskas. :)
2016-10-05

    ej medlem längre
Stark text om lidande och sorger.
Berör mycket!
2016-10-05

  Jeremiel
Känslofyllt om påtvingad verklighetsflykt på grund av inte längre tillhöra en gemenskap.

Ondska bygger murar.
2016-10-05

  objekt3
Bra om mobbning! Våra känslor med vilka vi kan spröta och som huden brännas vad det möjliggör är lätt att nå
2016-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP