Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på Azorerna


JORDSKRED - tanka

I sagolandskap

ögon vilse i grönska

vattenfall gråter

sörjer för bortgången mark

tagen av naturens hand




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-05 17:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Det blir som ett sår i naturen...bra beskrivet...
2016-10-09

    ej medlem längre
vacker tanka!
2016-10-07

  Lars Hedlin
Vackert målat i ord!
2016-10-06

  Fem hjärtan VIP
Så fin och målande Haiku!
2016-10-06

  Marianne Räf
Det verkar som om Naturen å
människan slåss med varann,,,
2016-10-05

  ULJO
Bra jobbat
2016-10-05

    Sefarge VIP
Där kan Naturens
"Skatteåterbäring"
Gå snabbt!
Himla tur att Du
Ej följde med
Och är tillbaks
Hos oss
Med magiska
Pennan!
:)

2016-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Med dina ord målar du en perfekt bild, både på gott och ont!
2016-10-05

    ej medlem längre
Naturens sår talar sitt eget språk.
2016-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP