Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag binder en krans.

Jag binder en krans
av lycka.
Alla vackra minnen
träs upp på silvertråd.
Alla underbara ord
sparar jag i mitt hjärta.
Dina ögon innanför
mina ögonlock.
Sättet du såg på mig
fick mig att flyga.
Känslan att vara i din famn
-den var gjord för oss två.
All kärlek som omfamnat mig
räcker för en livstid och en evighet.
Jag har verkligen älskat
och blivit så älskad tillbaka.
Min älskling den skatt du gett mig
ska jag vårda genom stjärnhimlar.
Nätter och dagar genom mörker och ljus
alltid ska jag älska dig min älskade.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-05 20:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skaldat om att alltid älska!
2016-10-24

  Blått Norrsken VIP
Jättevacker dikt om din kärlek till din stora kärlek . Vad lycklig du var som fick uppleva detta. Spara det ömt i ditt hjärta.
2016-10-10

  ResenärGenomLivet
Så kärleksfullt och vackert du skriver...
2016-10-09

  ULJO
Kärleken dör aldrig. Glöm inte bort det
2016-10-06

  ULJO
Kärleken dör aldrig. Glöm inte bort det
2016-10-06

    ej medlem längre
Vilken underbar skatt att få - denna kärlek som aldrig dör.
2016-10-06

  Rise Little One
Kärleken övervinner allt!
2016-10-06

  Gunnel Eriksson VIP
Mycket vacker dikt.
2016-10-06

  Katinka VIP
Djupt berörande och mycket fint.
2016-10-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart vackert och ömt diktat om kärleken.
2016-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP