Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något jag skrivit ihop ikväll, när jag känner igen. När jag saknar honom lite extra, när jag känner mig ensam igen.


Kortlivad sorg

För första gången på en väldigt, väldigt lång tid
 så saknar jag dig
Ikväll gör det ont i hela bröstkorgen, för första gången faller jag
 för någon som inte längre är du

Samma toner som för över ett år sedan spelades
 fyller nu upp min hörsel
Förklarar en olycklig kärlek som rasar
 lika snabbt som den kom

Ikväll så rinner mina tårar för dig
 jag känner på riktigt
Det är första gången jag hör din röst
 på en fil i en gömd mapp




Mitt ett års gamla jag besöker mig igen
 sköra, lilla, jag
Med ont i själen, med livet svart eller vitt
 skör, liten, jag

Känslor som inte känts på månader
 gräver sig fram i kroppen
En tyngd i hela jag
 drar sig tungt över mig







Fri vers (Fri form) av amandaz
Läst 395 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-05 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandaz
amandaz