Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknadens spegelbild, version 2 samma tanke, samma innebörd men lite andra ord


Det bor en saknad i mitt bröst

 

Såsom en spegelbild

en ljuvligt blänkande skärva

av det som då, en gång var

dröjer sig det förflutna

i min själ och hjärta

långt om länge

kvar

 

§

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 986 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-06 09:25



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Jättefint har du skrivit och format denna dikt som säger mycket om det som gör så ont på få rader.?
2016-10-17

  Fem hjärtan VIP
Tycker mycket om!
2016-10-11

    ej medlem längre
<3
2016-10-08

  Nils-Robert
Minnet av det man håller av som aldrig kan raderas. Så fin dikt.

2016-10-06

  Lars Hedlin
En mycket bra text som berör!
2016-10-06

  ULJO
Fint
2016-10-06

  M:tin
Fin!!!!!!
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP